Nytt teaterspel med 123 Schtunk

Tre clowner tar sig an ett teaterspel av CO Evers om genier och kärleksrelationer. Med tidigare hyllade produktioner som ”Raskens”, ”Rid i natt” och Romeo & Julia” blir det ett unikt tillfälle för teaterkonst.

123 Schtunk

Teatergruppen 123 Schtunk består av Josefine Andersson, Lasse Beischer och Dick Karlsson, samtliga med ett långt och gediget förflutet inom teatervärlden. 123 Schtunks föreställningar varvar traditionell teaterkonst med clowneri på ett spännande och intressant sätt. Med produktioner som ”Rid i natt”, ”Romeo & Julia” och ”Raskens” ställs invanda förväntningar på huvudet och får nytt liv. Något som verkligen uppskattats av publik och teaterkritiker.

Ett urtaget hjärta

Den nya föreställningen ”Ett urtaget hjärta” är ett teaterspel i två akter om genier och relationer, författat av dramatikern CO Evers. Här ställs frågor som; Får det plats fler genier än ett i en kärleksrelation? Eller måste något av dem stiga åt sidan? Allt förstås kryddat med 123 Schtunks nyskrivna musik. Följ med på en sprakande, genialisk och äktenskaplig resa tillsammans med Siri von Essen, Frida Uhl, Harriet Bosse, August Strindberg och hunden Mutte.

 

Ett urtaget hjärta, 17 mars Förslöv, 29 mars Helsingborg, 30 mars Lund, 14 april Kristianstad, 26 april Landskrona, www.riksteatern.se

 

Foto: Anders Cöster