Efterlängtad premiär för Ystadsrevyn

Under januari 2019 återkommer Ystadrevyn till Ystads Teater med sin nya revy ”Tänt varé här!”
De tidigare årens succéer följs nu upp av nya galenskaper, skämt och skratt.

 Ystadrevyn har för många blivit en efterlängtad tradition. Sedan 2014 spelar Ystadrevyn sina föreställningar under januari månad och drar en stor publik.

Skratt, humor, bisarra skämt och massor av underhållande musik kompletterar den glittrande och färgsprakande scenografin. Ystadrevyn har under senare år även gjort sig kända för sina helt fantastiska kostymer som matchar såväl inledningsnummer som final.

  • Ett fantastiskt projekt som ger så mycket tillbaka, säger producenten , Lars-Åke Kristensson. Vi har väldigt roligt tillsammans och förbereder oss under oktober till januari. Allt för att göra en så proffsig show som möjligt.

Varje år samlar Ystadrevyn nytt material till revyn. Musiktexterna skrivs av Ystadrevyn medan sketcher köps in genom olika textförfattare i Sverige och Danmark. Allt samlas i en hög och under juni skapas revyn för att sedan köra igång repetitionerna under oktober. Ystadrevyn har 10 personer i ensemblen samt en orkester bestående av fyra personer. Till detta kommer ett antal medarbetare bakom scenen om totalt ca 10 personer. Ystadrevyn har premiär de 12 januari och spelar sedan ytterligare tolv föreställningar.

YstadRevy

3
7
12
13
14
15
17
19
11
20
5
24
10
9
27
25
28
29
35