Med hjärtat som insats

En klart och starkt lysande stjärna öppnar sitt musikaliska hjärta och bjuder in till en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa mellan livsstadier och världsdestinationer – Peter Jöback

Följ med till dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, sofistikerade London och inte minst lyxiga Las Vegas. Möt Peter Jöback som artist, crooner, musikalstjärna och popsångare genom framgångar, motgångar, kärlek, hjärtesorg och den stora passionen till scenen och showbiz.

Tillsammans med Hans Marklund och Magnus Renfors har han skapat denna storslagna musikupplevelse som är så unik i sitt slag att den gett upphov till ett helt nytt koncept –  ”POPTEATER”. På scenen, och i hela salongen, skapar en stor ensemble med en 10 man stark orkester, dansare, akrobater, skådespelare och sångare en totalupplevelse för publiken.

”Med hjärtat som insats” utspelar sig mitt i livet som Peter Jöback själv beskriver det och är en hyllning till svunna epoker och nutid berättad i gränslandet mellan film och scen. Cirkus förvandlas till en arenateater där inga gränser finns och publiken är mitt i händelsernas centrum. En oförglömlig kväll med musik, dans mat och dryck.

***** Med hjärtat som insats, premiär 20 september, Cirkus i Stockholm *****